Mie ja yhteistyökumppanit

Sanna Niemi

Sanna Niemi

Personal Trainer -opiskelija

Ratsastusvalmentaja Ypäjän hevosopisto. Lisäksi olen kurssittautunut hevosalan kursseilla, mm. ratamestari, estetuomari, koulutuomari ja ratsastuksenohjaaja, joista 2 viimeistä on kesken.

Yrittäjä Hevosalalla vuodesta 1998, meillä on ollut ratsastuskoulutoimintaa, täysihoitotalli, sekä valmennus-, kilpailu- ja seuratoimintaa. Olen myös itse kilpaillut aktiivisesti vuosien varrella.

Elämän varrelta Olen naimisissa ja meillä on mieheni kanssa jo aikuinen poika. Lapsesta asti olen ollut kiinnostunut hevosista ja kilpailuista. Olen ollut kova tekemään töitä, ehkä liiankin, koska koin burnoutin oltuani yrittäjänä 17 vuotta. Kroppa sanoi rajuin oirein että nyt riittää. Rauhoitin yritystoiminnan ja lähdin opiskelemaan sähköasentajaksi. Valmistuin uuteen ammattiin vuonna 2017 ja jatkoin sähköalan töihin, joista sittemmin myyjän töihin. Samoihin aikoihin ikuiseen jojolaihduttamiseen kyllästyneenä aloitin projektin itseni kanssa, ja pudotin painoa 20kg. Opettelin myös kuinka siitä tehdään elämäntapamuutos, eikä vain pelkkä laihdutuskuuri. Projektiin liittyy myös monien asioiden kautta ymmärrys erityisherkkyydestä ja sen tuomista erityispiirteistä. Sen myötä olen tehnyt ison henkisen matkan ja oivaltanut paljon hyvinvoinnista ja palautumisesta. Liikunta on ollut hevosten kautta mukana pitkään, mutta sydäntä lähellä on lapsena ollut hiihto, nuorena aikuisena juoksu maratonkoulun merkeissä ja kuntosali pikkuhiljaa enemmän ja enemmän innostuen. Nykyinen tavoitteeni on fitnesskilpailu keväällä 2020. Olen kiinnostunut henkisen hyvinvoinnin opinnoista, sekä haluan opiskella ja kehittää itseäni jatkuvasti lisää liikunnan, urheilun, valmentamisen ja henkisen hyvinvoinnin alueilla. Ihmisten auttaminen on aina ollut minulle tärkeää, sellainen kutsumusasia ♥

Ville Torniainen

Ville Torniainen

Hieroja/Urheiluhieroja Etelä-Savon ammattiopisto 2018 Hierojan ammattitutkinto, tutkinnon osana urheilijan lihashuolto

Ravitsemus Erilaisia ravitsemuskursseja ja koulutuksia.